MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Η Μαρία Σολωμού «ξεσηκώνει» το Instagram με λευκό μπικίνι (pics)

Advertisement

Sponsored by quadcore

Μπορεί ο Σεπτέμβρης να βρίσκεται ήδη στα μισά, αλλά η Μαρία Σολωμού συνεχίζει τις καλοκαιρινές της αναρτήσεις στα social media.

Το πρωί του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός ακόμη μερικές φωτογραφίες της με μαγιό.

Advertisement

Φορώντας ένα λευκό μπικίνι και χρυσά κοσμήματα, η Μαρία Σολωμού καθισμένη οκλαδόν ποζάρει στον φακό. Τα στιγμιότυπα δημοσίευσε στο Instagram και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε «Αποκαλόκαιρο».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο τελευταίος καλοκαιρινός προορισμός, από όσα μοιράζεται στο Instagram, ήταν η Κύθνος, από όπου και ανέβασε μερικά ακόμη στιγμιότυπα. Το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός ανέβασε νέα στιγμιότυπα, στα οποία ποζάρει ντυμένη στα χρυσά.

Φορά ένα κοντό τοπ και μία μακριά φούστα με χρυσές λεπτομέρειες, έχοντας τα μαλλιά της ακόμη κοτσιδάκια.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Λίγες μέρες πριν, η Μαρία Σολωμού πόζαρε ξανά από το νησί της Κύθνου για τους πάνω από 330.000 ακολούθους της στο Instagram, με ένα μαύρο μπικίνι.

Έκανε το μπάνιο της στην Κολώνα και φωτογραφήθηκε έξω από το beach bar της δημοφιλούς παραλίας. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ηθοποιός έγραψε: «Άλλη μια μέρα με ήλιο».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Τo «ΚΑΝΟΝΙ» της Πάφου Στο ΑΠΟΕΛ για το restart Οι 5 πληγές του ΑΠΟΕΛ Ο Βασιλιάς των τίτλων Ο απόλυτος σταρ