Το PROTATHLIMA εξασφάλισε δύο βίντεο με μία από τις φάσεις που φωνάζει ο Οθέλλος για τη διαιτησία του αγώνα με την Αγία Νάπα.
- Kαταλυτικός ο ρόλος του Red Button/Αναμένονται και άλλοι παίκτες για κατάθεση στην Αστυνομία
- Ποδοσφαιριστές από 27 ομάδες έχουν ήδη κωδικούς για το Red Button!
Η φάση έγινε στο 97’, όπου ο Ανδρέας Κωνσταντίνου κατελόγισε πέναλτι για την Αγία Νάπα και απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, με τον Οθέλλο από την πρώτη στιγμή να καταγγέλλει τη διαιτησία του αγώνα και το διαιτητή για τις τρεις κόκκινες που έδωσε όπως για τον καταλογισμό του ανύπαρκτου πέναλτι.
- Οι καταγγελίες των παικτών του Οθέλλου… οδήγησαν στις συλλήψεις/Την Τετάρτη ενώπιον του Δικαστηρίου
- ΕΚΤΑΚΤΟ: Χειροπέδες σε Μασιά και Κωνσταντίνου/Καταγγελίες για χειραγώγηση αγώνα
Θυμίζουμε ότι για το παιγνίδι αυτό, ποδοσφαιριστές του Οθέλλου κατέθεσαν ότι προσεγγίστηκαν από παράγοντες της Αγίας Νάπας πγια να έχουν μειωμένη απόδοση.
- Πήγαν για κατάθεση στην Αστυνομία οι παίχτες του Οθέλλου
- «Σταματούμε να κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα / Μετά που έφυγε ο Λαγιέκ…»
Ως γνωστόν, μετά από αυτές τις καταγγελίες, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του Δημήτρη Μασιά και του Ανδρέα Κωνσταντίνου, με τις κατηγορίες χειραγώγησης αγώνα, ενώ αύριο θα οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής τους.