Στην ΑΕΛ πέρασαν μια εξαιρετική εβδομάδα με τρεις νίκες σε τρία ντέρμπι απέναντι σε Ανόρθωση και Απόλλωνα για το πρωτάθλημα και με ΑΕΚ για το κύπελλο.
Μια εβδομάδα που χαροποίησε τους πάντες στην ομάδα, που πλέον άφησαν πίσω τους τις σημαντικές αυτές νίκες και βλέπουν με απόλυτη σοβαρότητα το ματς που έρχεται με τον Εθνικό Άχνας.
Ο Ντούσαν Κέρκεζ γνωρίζει ότι για να έχει… αξία αυτή η υπέροχη εβδομάδα που πέρασαν όλοι στην ομάδα θα πρέπει να δοθεί και συνέχεια στο ματς του Σαββάτου απέναντι στον Εθνικό Άχνας και να πάρει ακόμη μια νίκη η ΑΕΛ. Στο Τσίρειο έχει το απόλυτο των βαθμών μέχρι στιγμής και ασφαλώς είναι ένα στατιστικό που θέλει να… διατηρήσει ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων.
Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Κέρκεζ θα έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες, στο σύνολο 8. Δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Μπουνόζα, Μαέ, Μεντόγεβτις, Δ. Αβραάμ και Γκαζαριάν ενώ λόγω καρτών θα απουσιάζουν και οι Έουλερ, Ράσο και Ντανίλο. Ο Τόρες ο οποίος επίσης συμπλήρωσε κάρτες θα αγωνιστεί απέναντι στον Εθνικό Άχνας και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό.