Ο Κώστας Καϊάφας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» στον «Active» (107.4 & 102.5) με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου.
Δείτε τι είπε μεταξύ άλλων για άλλες προτάσεις που είχε στην καριέρα του:
«Η Ανόρθωση μού έκανε πρόταση στα 34 μου χρόνια, όταν προπονητής ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια και πρόεδρος ο Ανδρέας Παντελή. Η πρόταση ήρθε προς το τέλος της καριέρας μου στην Ομόνοια και τα λεφτά που μου πρόσφεραν από την Ανόρθωση ήταν και διπλάσια. Ο Κετσπάγια μου έδειξε ότι πίστευε σε εμένα και αυτό με ενθουσίαζε πολύ, ενώ στην Ομόνοια δεν είχα πολλές συμμετοχές εκείνο τον καιρό. Όταν μου έκανε πρόταση μου είπε ότι στην Ομόνοια δεν θα έπαιζα αρκετά και δικαιώθηκε στο τέλος. Ο Κετσπάγια είχε τον τρόπο να παίρνει παίκτες μεγάλους, προς το τέλος της καριέρα τους και να τους αναγεννά. Τότε η Ανόρθωση με τον Τιμούρ Κετσπάγια μπήκε και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μετανιώνω, όμως για την επιλογή μου γιατί ήξερα ότι θα πέταγα όλα αυτά τα χρόνια και θυσίες που έκανα στην Ομόνοια κι αυτό γιατί ο κόσμος ξεχνάει γρήγορα»
- ΚΑΪΑΦΑΣ: «Αν δεν ήταν το Απόλλων-Ομόνοια με τον Χατζηστεφάνου…»
- ΚΑΪΑΦΑΣ: “Ο Μπεργκ δεν φοβάται να…” (τι είπε για τον Λάρκου)
- ΚΑΪΑΦΑΣ για Αλωνεύτη και ΑΠΟΕΛ: “Του είπα “πήγαινε, κλείσε το στόμα σου και θα δικαιωθείς””
- Καϊάφας για Κακουλλή: “Εκρηκτικός, έχει τσαμπουκά”
- “Τα άκουσε όλα ο Τούντορ, έφαγε και μια γλάστρα”
«Το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν πήγα να αγωνιστώ σε άλλο πρωτάθλημα, παρά τις προτάσεις που είχα. Δέχθηκα πρόταση από τον ΠΑΟΚ, μετά από εισήγηση του Σπύρου Μαραγκού με τον οποίο υπήρξα συμπαίκτης στην Ομόνοια την προηγούμενη σεζόν. Μου έλεγε ο Μαραγκός ότι θα σε πάρω μαζί μου όταν επιστρέψω πίσω στον ΠΑΟΚ και πράγματι όταν έφυγε με πήρε τηλέφωνο μου είπε ότι συμφώνησε και μάλιστα μου έκλεισε και σπίτι. Τελικά, αποφάσισα να μην πάω, ήμουν και λίγο τρελός τότε. Μετά ήρθε η πρόταση από τον Άρη Θεσσαλονίκης. Με είδαν σε ένα φιλικό παιχνίδι μαζί τους, τους άρεσε αλλά ζήτησε πολλά λεφτά η ομάδα και έτσι δεν έγινε η μετεγγραφή. Στην Αλκή πήγα γιατί η Ομόνοια ήθελε να σταματήσω το ποδόσφαιρο, ήταν τον καιρό του Μιλτιάδη Νεοφύτου που ήθελαν να κάνουν μια νέα αρχή με καινούργιους παίκτες. Εντάξει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είμαι ευχαριστημένος από την καριέρα μου και εξακολουθώ να έχω φίλους. Στην Αλκή πήγα γιατί ήθελα να παίζω ακόμη ποδόσφαιρο. Είχα και προτάσεις από ομάδες Α’ Κατηγορίας. Όταν ανεβήκαμε κατηγορία βρέθηκα και αντίπαλος της Ομόνοιας αλλά δεν μπορούσα να παίξω σε εκείνο το ματς. Όχι γιατί δεν ήθελα, αλλά ήταν βαρετά τα πόδια μου. Δεν… κλώτσησα (γέλια)».