MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Σοκ στη Ρουμανία: Πέθανε προπονητής σε αγώνα μπάσκετ U16

Advertisement

Sponsored by quadcore

Σοκ προκάλεσε ο θάνατος του Σέρβου προπονητή Ντάλιμπορ Ντεστάνοβιτς από καρδιακή προσβολή σε αγώνα μπάσκετ U16 στη Ρουμανία. Το ασθενοφόρο που έφτασε στο γήπεδο για να διασώσει τον Σέρβο κόουτς δεν είχε καν γιατρό. Η τοπική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τις κατηγορίες περί ανθρωποκτονίας και αμέλειας αλλά και τη μη λήψη σωστών μέτρων ασφαλείας.

Ο Σέρβος προπονητής, επικεφαλής της ομάδας Φοίνιξ Γκάλατι κατέρρευσε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου για τον τελικό της Β κατηγορίας.

Advertisement

Ο κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, όμως αυτό κατέφθασε χωρίς καν να έχει γιατρό. Τριάντα λεπτά αργότερα ο Σέρβος προπονητής πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Ο Ντεστάνοβιτς που ήταν πρώην παίκτης στο παρελθόν είχε δηλώσει πως δεν είναι στη Ρουμανία μόνο για να δείξει στα παιδιά πώς να παίζουν μπάσκετ αλλά και για να δείξει στους Ρουμάνους προπονητές πως δουλεύουν στη Σερβία.

Πηγή: metrosport.gr

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Τo «ΚΑΝΟΝΙ» της Πάφου Ο «Τζοκερ» του Ντενβερ Deal έξι μήνες μετά Ο Βασιλιάς των τίτλων Ένας γάμος που άργησε