MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Στις 7 Ιουνίου αρχίζει προετοιμασία η Εθνική Ανδρών

Advertisement

Sponsored by quadcore

Το πρόγραμμα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών περιλαμβάνει δύο επίσημους αγώνες τον Ιούνιο για τα προκριματικά του EURO 2024. Οι αγώνες είναι για την 3η και 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της διοργάνωσης.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου η Κύπρος θα υποδεχθεί τη Γεωργία στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα και την Τρίτη 20 Ιουνίου θα παίξει εκτός έδρας με τη Νορβηγία. Και οι δύο αγώνες θα αρχίσουν στις 21:45.

Advertisement

Η προετοιμασία της Εθνικής μας θα αρχίσει στις 7 Ιουνίου. Προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν και στις 8 και 9 Ιουνίου και στη συνέχεια, από τις 12 Ιουνίου η προετοιμασία θα μπει στην τελική ευθεία με καθημερινές προπονήσεις. 

Ο προπονητής της Εθνικής Τιμούρ Κετσπάγια θα ανακοινώσει την κλήση των ποδοσφαιριστών την Πέμπτη 25 Μαΐου.

Πηγή: cfa.com.cy

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Τo «ΚΑΝΟΝΙ» της Πάφου Στο ΑΠΟΕΛ για το restart Οι 5 πληγές του ΑΠΟΕΛ Ο Βασιλιάς των τίτλων Ο απόλυτος σταρ