Ο εντυπωσιακός στο α’ μέρος, Πανσερραϊκός, προηγήθηκε 3-0 της Κηφισιάς στα πρώτα 22 λεπτά και παρότι αγωνιζόταν από το 44′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χάγεκ έδειχνε να αντέχει στην πίεση της γηπεδούχου, αλλά ο Αλμπέρτο Μποτία στο 90′ + 11′ έγραψε το τελικό 4-4 σε καταπληκτικό ματς!
Το ομορφότερο παιχνίδι μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα της Super League έγινε στην Καισαριανή, με τον με την Κηφισιά και τον Πανσερραϊκό να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 4-4 για την τέταρτη αγωνιστική. Απίστευτο σκορ και θέαμα πρόσφεραν οι νεοφώτιστες ομάδες.
Ο φιλοξενούμενοι μπήκαν με το πόδι τέρμα πατημένο στο γκάζι και προηγήθηκαν με 3-0 στο 22′ χάρη σε φοβερά γκολ των Δεληγιαννίδη, Στάικου και Μπέργκστρομ. Στη συνέχεια, ο Πανσερραϊκός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χαγέκ στο 44′ και η Κηφισιά μείωσε σε 1-3 με φοβερό γκολ του Κωνσταντακόπουλου στο 56′. Στο 72′ ο Οζέγκοβιτς έκανε το 2-3 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της Κηφισιάς για ανατροπή, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ο Πανσερραϊκός κατάφερε να κάνει το 4-2 με δέκα παίκτες, χάρη σε γκολ του Πηλέα. Η Κηφισιά δεν το έβαλε, όμως, κάτω και κατάφερε στο 96′ να μειώσει σε 3-4 με κεφαλιά του Τετέι και στο 102′ ο Μπότια διαμόρφωσε το τελικό 4-4, υπογράφοντας τον επίλογο ενός ασύλληπτου παιχνιδιού.
Έτσι ξεκίνησαν
Ο Γιάννης Αναστασίου κατέβασε τη γηπεδούχο Κηφισιά με 4-2-3-1. Ο Κρίστινσον ήταν στην εστία με τους Μασούρα, Μποτία, Βαφέα και Λούμορ μπροστά του. Παρτενέρ του Παπασάββα στη μεσαία γραμμή ήταν ο Πέιος και οι Μπιφουμά, Ίλιεφ και Κρισιούμα πίσω από τον Οζέγκοβιτς.
Από την πλευρά του και ο Πάμπλο Γκαρσία παρέταξε τον Πανσερραϊκό σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Χόβαν ήταν κάτω από τα δοκάρια με τους Πηλέα, Μπέργκστρομ, Χάγεκ και Πεταυράκη στην άμυνα. Ουεντραόγκο και Στάικος δίδυμο στα αμυντικά χαφ και η τριπλέτα Μούργος, Χαζτηστραβός, Δεληγιαννίδης πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Άλεξιτς.
Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Μποτία, Λούμορ (33′ Παρράς), Πέιος (34′ Αντερέγκεν), Παπασάββας (58′ Τεττέι), Μπαρμπόσα, Ίλιεφ (72′ Ιπαλίμπο), Μπιφουμά (34′ Κωνσταντακόπουλος), Οζέγκοβιτς
Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Μπέργκστρομ, Χάγιεκ, Πεταυράκης, Πηλέας (90+3′ Τσαγκαλίδης), Ουεντραόγκο, Στάικος (68′ Μορέιρα), Δεληγιαννίδης, Μούργος (46′ Γκοτζαμανίδης), Χατζηστραβός (68′ Τομάς), Άλεκσιτς (60′ Μπαΐροβιτς)