MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

«Το ελάχιστο το οποίο αξίζει η οικογένεια Κίρζη είναι ο σεβασμός» (τι είπε για δυο υποψήφιους επενδυτές)

Advertisement

Sponsored by quadcore

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (03/05) η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ στο Columbia Plaza στη Λεμεσό.

H Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με τη λογοδοσία του Προέδρου κ. Νίκου Κίρζη.

Advertisement

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση:

«Κυρίες και κύριοι,

Σας καλωσορίζω στην Γενική Συνέλευσή της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας η οποία φέτος είναι και εκλογική αφού τόσο η πορεία της ομάδας μας, όσο και όσα διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια της περιόδου μας έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό.

Η παρουσία της ομάδας μας κατά γενική ομολογία δεν ήταν η αναμενομένη, αφού δεν ανταποκριθήκαμε στις εύλογα υψηλές προσδοκίες των υποστηρικτών μας, ειδικότερα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και την είσοδο μας στο νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λεμεσού.

Για τη μη ικανοποιητική παρουσία της ομάδας εννοείται πως έχουμε υποπέσει σε λάθη, τα οποία όπως αποδείχθηκαν στην πορεία ήταν αρκετά και σημαντικά.

Λάθη στα οποία έχω αναφερθεί δημοσιά αρκετές φορές το προηγούμενο διάστημα, αναγνωρίζοντας πως με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί διαφορετικά κάποια γεγονότα και να αξιολογήσουμε καλύτερα ορισμένες αποφάσεις.

Εντούτοις, τους τελευταίους δυο μήνες και με την έλευση του κ. Μπογκτάν Αντόνε στην τεχνική μας ηγεσία και σε συνδυασμό με τη μεταγραφική ενίσχυση στην οποία προχωρήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο, η ομάδα παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης, εκπέμποντας εκ νέου αγωνιστική υγεία.

Παρόλα αυτά κύριοι, η φετινή χρόνια δεν μπορεί να μειώσει ούτε και μηδενίσει την εντυπωσιακή παρουσία της ομάδας μας σε Κύπρο και Ευρώπη την προηγουμένη δεκαετία.

Εμείς το αντιμετωπίσαμε ως μια κακή χρονιά σε μια εξαιρετική δεκαετία γι’ αυτό και δεν τα παρατήσαμε, αντίθετα συνεχίσαμε να πιστεύουμε,  να παλεύουμε και να επενδύουμε για να πετύχουμε το καλύτερο για την ομάδα.

Άλλοι βέβαια το είδαν ως τέλος του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα, ίσως αγνοώντας την παθολογική μου αγάπη για την ομάδα και το αίσθημα ευθύνης που με διακατέχει.

Αισθάνομαι την αγάπη και την αναγνώριση από την πλατιά μάζα του κόσμου του Απόλλωνα, όμως στις 9 Φεβρουαρίου στον αγώνα με την Καρμιωτισσα, αισθάνθηκα για πρώτη φορά προδομένος και προσβεβλημένος από μερίδα φίλων της ομάδας μας.

Ακόμη και σήμερα, έστω κι αν για το καλό της ομάδας μας το έχω αφήσει πίσω, είναι ένα συναίσθημα το οποίο δεν μπορώ να σας το περιγράψω.

Γνωρίζετε όλοι οι οποίοι βρίσκεστε στην αίθουσα ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα μέσα στον Απόλλωνα, και ουδείς μπορεί να αγνοήσει τη διαχρονική στήριξη αλλά και την έμπρακτη συνεισφορά της οικογένειας μου προς την ομάδα.

Το ελάχιστο το οποίο αξίζει η οικογένεια Κίρζη είναι ο σεβασμός.

Μετά τα γεγονότα της 9ης Φεβρουάριου είχα εκφράσει μέσω ανακοίνωσης μου την πρόθεση για αποχώρηση μου από την Προεδρία της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας.

Το έπραξα αυτό σαφώς απογοητευμένος από τα όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο και τοποθέτησα χρονικά την αποχώρηση μου στο τέλος της σεζόν ώστε να δώσω χρόνο σε κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο να επιδείξει επίσημα το ενδιαφέρον του για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ποδοσφαιρικής εταιρείας και να αναλάβει τις τύχες της.

Για να διευκολυνθεί η προσπάθεια των υποψήφιων επενδυτών διορίσαμε εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων από την Νορβηγία, επιφορτισμένη να ετοιμάσει την αξιολόγηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας, να εντοπίσει και να προσεγγίσει υποψήφιους επενδυτές και να προβεί σε συζητήσεις με κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι σύμβουλοι από τη Σκανδιναβία μας ενημέρωσαν εξ’ αρχής για το χρονοβόρο της διαδικασίας και το ενδεχόμενο να μην προκύψει συμφωνία μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Από τότε μέχρι και σήμερα λάβαμε δυο αιτήματα από την Κύπρο στα οποία απαντήσαμε επισήμως, ωστόσο κανένα από τα δυο δεν μετατράπηκε σε πρόταση.

Εκ των πραγμάτων η επόμενη ημέρα με βρίσκει ενώπιον σας, πλήρως αντιλαμβανόμενος την ηθική μου υποχρέωση να μην εγκαταλείψω την ηγεσία της ποδοσφαιρικής εταιρείας, ώστε να μην βρεθεί η ομάδα σε κατάσταση ασταθή, αβέβαιη και αδύναμη, κατάσταση που βιώσαμε στο παρελθόν.

Πρωταρχικός στόχος η βελτίωση όσων παραγόντων συνέτειναν αρνητικά κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για το ενδιαφέρον, την στήριξη και την αναγνώριση που έλαβα από όλους τους παρευρισκόμενους όπως και από χιλιάδες αγνούς Απολλωνίστες στους δύσκολους μήνες που προηγήθηκαν.

Σήμερα ζητούμε από τη Γενική Συνέλευση ψήφο εμπιστοσύνης προς εμένα και τους συνεργάτες μου, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προκύψει διοικητική ενίσχυση της ομάδας.

Πρόκειται για τους Βασίλη Δημητρίαδη, Γιώργο Αθηνή και Πέτρο Δημοσθένους οι οποίοι είμαι σίγουρος ότι θα ενισχύσουν τις προσπάθειες μας για να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο τον Απόλλωνα.

Ευελπιστούμε ότι νέα άτομα στο ΔΣ της εταιρείας θα φέρουν νέες ιδέες και σημαντικές βοήθειες ενόψει του επερχόμενου προγραμματισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε η έκθεση των συμβούλων και πραγματοποιήθηκε η υποβολή και εξέταση των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας για τo έτος 2022 με την έκθεση πάνω σε αυτές, οι οποίες εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Ακολούθως επαναδιορίστηκαν οι Ελεγκτές της Εταιρείας και καθορίστηκε η αμοιβή τους.

Με το τέλος της Ετήσιας Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας το οποίο απαρτίζεται από τους:

Νίκο Κίρζη
Αντώνη Γλυκή
Μαρίνο Ευσταθίου
Φάνο Κιννή
Χαράλαμπο Αντωνίου
Moshe Rajczyk
Σωκράτη Έλληνα
Παναγιώτη Γεωργάκη
Εύρο Ευριπίδου
Νίκο Ιωάννου

Και το επόμενο διάστημα θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την ένταξη των Βασίλη Δημητριαδη, Γιώργου Αθηνή και Πέτρου Δημοσθένους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα καταρτιστεί σε σώμα στην επόμενη συνεδρία του.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Τo «ΚΑΝΟΝΙ» της Πάφου Στο ΑΠΟΕΛ για το restart Οι 5 πληγές του ΑΠΟΕΛ Ο Βασιλιάς των τίτλων Ο απόλυτος σταρ