MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

«Η αναβολή δεν δίνει λύση στο πρόβλημα και παράλληλα δημιουργεί σωρεία αγωνιστικών προβλημάτων στη δική μας ομάδα»

Advertisement

Sponsored by quadcore

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ επιθυμεί όπως εκφράσει την επίσημη της θέση σχετικά με τη σημερινή αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας.

Advertisement

Αρχικά, επαναλαμβάνουμε για ακόμα μια φορά την καταδίκη μας στα περιστατικά βίας με θύματα διαιτητές ή μέλη των οικογενειών τους. Διαχρονική μας θέση είναι ότι οι παραβατικές συμπεριφορές ουδέποτε αποτελούσαν λύση στο οποιοδήποτε πρόβλημα ταλανίζει το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν θεσμικά όργανα στα οποία μπορούν να γίνουν διαβήματα διαμαρτυρίας, έστω και αν χρήζουν περεταίρω βελτίωσης οι σημερινές διαδικασίες, και δεν μπορεί ο καθένας να παίρνει το νόμο στα χέρια του με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Από την άλλη όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θυματοποιείται η δική μας ομάδα που καμία ευθύνη δεν φέρει στα περιστατικά βίας, καθώς μέχρι τις 14:41 ετοιμαζόταν να δώσει αγώνα μετά από διακοπή 2 βδομάδων του πρωταθλήματος, και χωρίς προηγούμενη επίσημη προειδοποίηση είδαμε δημοσιευμένη ανακοίνωση αναβολής του αγώνα.

Η ομάδα μας έδωσε τον τελευταίο της αγώνα την 1η Σεπτεμβρίου και θα καλεστεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να αγωνιστεί ξανά στις 24 Σεπτεμβρίου. Ενώ το πρωτάθλημα διεξάγεται κανονικά η ομάδα μας θα έχει διακοπή στις υποχρεώσεις της για 23 ολόκληρες μέρες και πολύ πιθανόν να καλεστεί να δώσει συνεχόμενους αγώνες χωρίς να φέρει καμία ευθύνη.

Θεωρούμε ότι θα ήταν πολύ πιο σωστό να ολοκληρωθεί η αγωνιστική για να υπάρχει αγωνιστική δικαιοσύνη και μετά, όλα τα μέρη πουαποτελούν το οικοδόμημα του Κυπριακού ποδοσφαίρου, να συστρατευθούν μαζί με τις αρμόδιες κρατικές αρχές για να λάβουν δραστικά και άμεσα μέτρα.

Πιστεύουμε ότι η αναβολή του αγώνα μας δεν δίνει λύση στο πρόβλημα και παράλληλα δημιουργεί σωρεία αγωνιστικών προβλημάτων στη δική μας ομάδα, και πιθανότατα και στην αντίπαλη.

Σε καμία περίπτωση δεν θα αποδεχθούμε θυματοποίηση της ομάδας μας, καθώς τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφορα από εξωαγωνιστικούς λόγους (με αλλαγές προκήρυξης πρωταθλήματος, με ορισμό συνεχόμενων παιχνιδιών εν τη απουσία διψήφιου αριθμού ποδοσφαιριστών της κατά την πανδημία) και θα ζητήσουμε να έχουμε λόγο και άποψη στη διαμόρφωση του αγωνιστικού προγράμματος. Έχουμε μάθει με τον πολύ σκληρό τρόπο τι σημαίνει να θυματοποιείται το Σωματείο σου από εξωαγωνιστικούς παράγοντες και δεν θα αποδεχθούμε να επαναληφθεί.

Τέλος, επαναλαμβάνουμε τη στήριξη, την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση μας στα θύματα των επιθέσεων, όπως και στα μέλη των οικογενειών τους. Παράλληλα, στέλνουμε το μήνυμα προς τον κόσμο του Σωματείου μας ότι θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε το καλό της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και να αποτρέψουμε τη θυματοποίηση της εν μέσω μιας κατάστασης που δεν φέρει ευθύνη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Τo «ΚΑΝΟΝΙ» της Πάφου Στο ΑΠΟΕΛ για το restart Οι 5 πληγές του ΑΠΟΕΛ Ο Βασιλιάς των τίτλων Ο απόλυτος σταρ