MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

«Διαψεύσαμε τους πάντες, είτε οικονομικά προβλήματα, είτε απλήρωτοι παίκτες… είμαστε εκεί και λύνουμε τα προβλήματα»

Advertisement

Sponsored by quadcore

Ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης παραχώρησε δηλώσεις στη Cablenet.

«Δεν τα καταφέραμε στο πρωτάθλημα, λόγω τραυματισμών και ατυχιών. Ευχαριστώ τον κύριο Μιλόγεβιτς, πάνω από όλα στον πραγματικό πρωταθλητή που ήταν ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα είμαστε εκεί για το πλάνο της επόμενης μέρας, νοουμένου ότι δεν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλον να αναλάβει.

Advertisement

Θα είμαστε εκεί, στην συνέλευση που είναι εκλογική. Τον φέραμε ξανά κοντά στον τίτλο και στα προκριματικά της Ευρώπης. Κάποιοι κινδυνολογούν.Δουλέψαμε μετά το ματς με τον Απόλλωνα για τα οικονομικά για να λειτουργεί ο ΑΠΟΕΛ όπως μέχρι σήμερα. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Όλα όσα ακούγονταν από τους αθλητικογράφους με την πρωτόγνωρη κριτική. Διαψεύσαμε τους πάντες. Δεν κρυφτήκαμε, λύνουμε τα οικονομικά προβλήματα και αυτό υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το ίδιο εφόσον θα είμαστε διοίκηση και μετά τις 15 Ιουνίου»

«Πάντα βάζουμε μπροστά το καλό του ΑΠΟΕΛ και ποτέ δεν σκεφτήκαμε να το αφήσουμε ακέφαλο. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Όλα αυτά που ακούγονταν από τους αθλητικογράφους με επικριτική κριτική. Διαψεύσαμε τους πάντες. Είτε οικονομικά προβλήματα, είτε απλήρωτοι παίκτες… είμαστε εκεί και λύνουμε τα προβλήματα».

Για το νέο προπονητή:

«Υπάρχει μικρή λίστα, κάνουμε επαφές, χαίρομαι που δεν βγήκε κάποιο όνομα στην δημοσιότητα. Αυτά τα ονόματα που βγήκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ελπίζω μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας να κλείσει το θέμα. Αν έχει εμπειρία πρωταθλητισμού ή Ευρώπης ακόμα καλύτερα. Έχουμε διάφορες προτάσεις που επεξεργαζόμαστε και στο οικονομικό και γενικότερα στο προφίλ του προπονητή και την αγωνιστική του ταυτότητα».

Για το χρέος:

«Δεν θα αναλύσω τα οικονομικά. Η Συνέλευση είναι 15 Ιουνίου, οι μέτοχοι πήραν τις καταστάσεις και είναι όλα ξεκάθαρα. Το έλλειμα αν δεν μπαίνει η ομάδα ομίλους είναι της τάξεως των 6-7-8 εκατομμυρίων. Δεν είναι τίποτα κρυφό, απλοί αριθμοί είναι. Δεν μπήκαμε ομίλους τα τελευταία τρία χρόνια»

Είναι διαχειρίσιμο;

«Θα το διαχειριστούμε, έχουμε το πλάνο μας»

Ποιος είναι ο λόγος που φεύγει ο προπονητής;

«Για τους δικούς τους λόγους ο άνθρωπος θέλει να πάει κάπου αλλού όσο ευχαριστημένος και αν είναι. Δεν μπορώ να μπω εμπόδιο στις φιλοδοξίες κάποιου. Τον ευχαριστούμε, ήταν κύριος και αυτός και οι συνεργάτες του».

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Τo «ΚΑΝΟΝΙ» της Πάφου Στο ΑΠΟΕΛ για το restart Οι 5 πληγές του ΑΠΟΕΛ Ο Βασιλιάς των τίτλων Ο απόλυτος σταρ