Με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Ανδρέα Δημητρίου ξεκίνησε η εκπομπή «Total Green» της Ομόνοιας στην οποία αργότερα θα είναι καλεσμένος ο αθλητικός διευθυντής των πρασίνων Γέσπερ Γιάνσον.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας σημείωσε πως η παρουσία του στην εκπομπή οφείλεται στο ότι θέλει να ενημερώσει τον κόσμο για τον νέο τρόπο επικοινωνίας της διοίκησης με τον κόσμο, με την ενημέρωση να χωρίζεται σε τέσσερις κατηγορίες.
Διαβάστε όσα ανέφερε σχετικά:
Θέλαμε να τυποποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίον θα επικοινωνούμε με τον κόσμο για να ξέρει τι να περιμένει από εμάς και να υπάρχει πιο οργανωμένη διαδικασία. Χωρίσαμε σε τέσσερις κατηγορίες τις δημόσιες τοποθετήσεις μας.
Η πρώτη κατηγορία έχει να κάνει με τα καθημερινά νέα της ομάδας, ενημέρωση για τραυματίες, θέματα ομοσπονδίας, εισιτηρίων και τα λοιπά, θα επιδιώξουμε να γίνεται μια φορά τη βδομάδα.
Ο δεύτερος τομέας αφορά το πώς προχωρά ο βραχυπρόθεσμος και μακροπρόθεσμος στρατηγικός σχεδιασμός της ομάδας, τοποθετήσεις σε αυτό το ζήτημα εκτιμώ πως θα γίνονται μια φορά τον μήνα.
Από εκεί και πέρα θα έχουμε τις ευρύτερες τοποθετήσεις για το πώς προχωρά ολόκληρος ο οργανισμός, από τον πρόεδρο ή και τον αναπληρωτή πρόεδρο. Αυτές εκτιμούμε ότι θα γίνονται κάθε εξάμηνο.
Θα υπάρχουν και οι έκτακτες τοποθετήσεις, περιπτώσεις όταν θα κρίνουμε πως χρειάζεται μια δημόσια παρέμβαση από την ομάδα και θα προχωρούμε αναλόγως.
Επί της ουσίας θέλαμε να κάνουμε τον κόσμο να γνωρίζει πως θα προσπαθήσουμε εφαρμόζοντας αυτή τη διαδικασία να παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο καλή επικοινωνία της ομάδας με τον κόσμο.