Στο «αντίο» του Λουτσιάνο Σπαλέτι, η Νάπολι επικράτησε με 2-0 της Σαμπντόρια και ολοκλήρωσε με νίκη την σεζόν.
Στο 3ο λεπτό το σουτ του Ζιελίνσκι πέρασε αρκετά εκτός, ενώ στο 6’ ο Τουρκ σταμάτησε την κεφαλιά του Οσιμέν. Στο 24’ η Σαμπντόρια βρέθηκε κοντά στο 0-1, αλλά η κεφαλιά του Κουαλιαρέλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μερέτ και στο 50’ το σουτ του Ελμάς δεν βρήκε στόχο. Στο 62’ οι «παρτενοπέι» κέρδισαν πέναλτι, με τον Οσιμέν να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να νικάει τον Τουρκ για το 1-0, ενώ στο 67’ και το 69’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Ανγκισά και Γκαετάνο. Στο 85ο λεπτό ο Σιμεόνε με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ρουί(77’ Μπερενζίνσκι), Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Έστιγκορντ, Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι(68’ Γκαετάνο), Ελμάς(68’ Ρασπαντόρι), Οσιμέν(77’ Σιμεόνε, Κβαρατσχέλια
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Τουρκ, Μούρου, Γκιντερ(46’ Μαλαγκρίντα), Οτζέλο, Αμιόνε, Τζανόλι, Λέρις, Ρινκόν(88′ Σεγκόβια), Παολέτι(89′ Ιλκχάν), Κουαλιαρέλα(88′ Ιβάνοβιτς), Γκαμπιαντίνι(89′ Λούκισα)
Πηγή: aek365.org