Βρέθηκε στο Κατάρ και παρακολούθησε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τροπαίου από την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι και αμέσως με την επιστροφή στην Κύπρο βρέθηκε στο PRO-SHOW Podcast.
Ο λόγος για τον Οδυσσέα Οδυσσέως, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας ο οποίος βρέθηκε στο στούντιο της MC Digital Media, για μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με τους Ανδρέα Πογιατζή και Πανίκο Χατζηλιασή. Σε πρώτο πλάνο το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Αργεντινή του Μέσι, ενώ η κουβέντα περιστρέφεται και σε άλλα θέματα γύρω από το ποδόσφαιρο.
Ο Οδυσσέας Οδυσσέως μοιράζεται τα συναισθήματα που βίωσε αυτός αλλά και οι πολλοί Αργεντινοί που ήταν στο γήπεδο και τι θα γινόταν αν έχανε τον τελικό η παρέα του Μέσι.
Δείτε το βίντεο: