Δείτε τι είπε στην κάμερα της CYTAVISION μετά τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.
Αναλυτικά:
Τι είπε για την άνετη νίκη: «Δεν μπορώ να πω πως ήταν άνετη η νίκη. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σήμερα. Είχαμε πολλές μονομαχίες στο πρώτο ημίχρονο. Οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, πήραμε τους τρεις βαθμούς και βλέπουμε τη συνέχεια».
Ο Κέρκεζ έδωσε χρόνο και σε ποδοσφαιριστές που χρειάζονταν τα λεπτά: «Είναι φυσιολογικό. Όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα δεν υπάρχει λόγος να μην βάζει τα παιδιά. Έχουμε βάθος στο ρόστερ και μας ικανοποιεί. Ξεχνάμε το παιχνίδι και βλέπουμε από τώρα το παιχνίδι της Τετάρτης».
Για τον λαχνό ενίσχυσης: «Υπάρχει καλή ανταπόκριση. Είναι στιγμή για τους ΑΕΛίστες τώρα να έρθουν κοντά και να στηρίξουν την ομάδα από την τεράστια προσπάθεια που κάνει η διοίκηση. Θέλω να καλέσω τους επιφανείς ΑΕΛίστες να στηρίξουν την ομάδα και να έρθουν κοντά».