MC MEDIA NETWORK

aek ael akrtitas-chlorakas anorthosis apoel apollon ARIS doksa enosi-neon-paralimniou karmiotissa nea-salamina olympiakos omonoia pafos laliga seriea premier superleague

Ο Σταύρος Παπασταύρου απάντησε για όλα στον κόσμο της Ομόνοιας (vid)

Ο Σταύρος Παπασταύρου ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή Total Green και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του κόσμου.

Οι φίλοι των πρασίνων ρώτησαν πολλά και διάφορα τον ισχυρό άνδρα της ομάδας τους, με τον ίδιο να απαντά και να τους καθυσηχάζει.

Για τη λύση της συνεργασίας με τον Νεόφυτο Λάρκου:

Ευχαριστούμε τον Νεόφυτο για τη συνεισφορά στην ομάδα τα τρία χρόνια που ήταν μαζί μας. Στην Ομόνοια υπάρχει πάντα η αξιολόγηση των πάντων. Μέσα από αυτη τη διαδικασία αποφάσισα να σταματήσουμε τη συνεργασία. Να το αφήσουμε εδώ και να μη συζητήσουμε τους λόγους. Ήταν δική μου απόφαση.

Αν θα προχωρήσει σε αντικατάσταση του κ. Λάρκου

Θα μείνουμε όπως είμαστε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα αποφασίσουμε μετά τον τρόπο λειτουργίας.

Αντίδραση για τη διαιτησία

Είναι λυπηρό που φέτος η διαιτησία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν ήταν αυτό που ελπίζαμε. Βλέπουμε φανερά λάθη και από το VAR. Κανένας δε θέλει να ασχολείται με αυτά. Ελπίζουμε η ΚΟΠ να κάνει τις ενεργειες που χρειάζονται και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τη διαιτησία στην Κύπρο. Όλα τα παιχνίδια να κρίνονται στο γήπεδο.

Αν κατανοεί τα λάθη που έγιναν στον προγραμματισμό

Είπαμε από πριν ότι το μπάτζετ φέτος είναι πιο ψηλό από πέρυσι. Κάθε χρόνο θα γίνονται λάθη. Σίγουρα δεν ήταν ο σκοπός να αποφύγουμε χρήματα και τα νούμερα το δείχνουν.

Η περσινή ομάδα χρειαζόταν τρεις ποιοτικές μεταγραφές για να ανέβει επίπεδο

Δεν θέλω να υποτιμώ τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές ή να κοιτάζω πίσω και να λέω ποιοι έφυγαν. Είπαμε υπάρχουν 22 ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν σε όλες τις ομάδες. Η θέση μας δεν μας ικανοποιεί. Εκείνο που είχαμε πέρυσι δεν το έχουμε φέτος. Δεν είναι όμως η ποιότητα το πρόβλημα. Κάτι χάσαμε και προσπαθούμε να το βρούμε. Είχαν πάρα πολλά προβλήματα φέτος. Και πριν την έναρξη της σεζόν και πριν λίγους μήνες. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Είχαμε τραυματισμούς και παίκτες που νόσησαν. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα και δεν βοήθησαν να σταθεροποιηθεί η ομάδα. Οι άλλες ομάδες δεν είχαν αυτά τα προβλήματα; Τα είχαν. Όμως, εμείς περισσότερα. Η Ομόνοια είναι η ομάδα που στέλνει 14-15 διεθνείς. Ψάχνουμε τρόπους να βελτιώσουμε τη βαθμολογική θέση και να γυρίσουμε τα κακά αποτελέσματα.

Στην περίπτωση Τζιωνή είμαστε ικανοποιημένοι οικονομικά;

Έχουμε δυο όρους για όλους τους παίκτες. Αν ο παίκτης θέλει να πάει στην ομάδα. Αν μας πει θέλει το επόμενο είναι αν θα ικανοποιηθεί η ομάδα οικονομικά. Αν συμφωνηθούν αυτά τα δυο τότε θα φύγε οποιοσδήποτε νεαρός θέλει να πάει στο εξωτερικό. Αυτοί ήταν οι λόγοι που έφυγε ο Τζιωνής και όχι ο Λοΐζος. Ρωτάμε και την τεχνική ηγεσία προκειμένου να μάθουμε την αξία του εκάστοτε παίκτη. Αν υπάρξει ικανοποιητική πρόταση για τον Λοΐζου και αν θέλει να πάει, θα φύγει.

Για σκέψεις ανανέωσης του Χένινγκ Μπεργκ

Πέρυσι συμφωνήσαμε για έναν χρόνο. Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν και θα δούμε. Περιμένουμε να έρθει η ώρα.

Ο κ. Παπασταύρου θα μείνει στην Ομόνοια;

Δεν έχω σχέδια να αποχωρήσω από την Ομόνοια. Αυξηθήκαν οι απαιτήσεις από μένα και αφιερώνω περισσότερο χρόνο. Σίγουρα αυτός που χρειάζεται για την ομάδα.

Για την ιστορία με τον Τζον Χριστοδούλου

Μας ταρακούνησε αυτή η ιστορία με τον κ. Τζον. Αν έρθει κάποιος στην Ομόνοια που θέλει να αναλάβει την Ομόνοια είναι δύσκολο. Η γνώμη μου είναι μόνο τρία ήδη ανθρώπων μπορούν να έρθουν στην ομάδα. Αυτοί που θέλουν την ομάδα και δεν έχουν οικονομική ευχέρεια. Αυτοί που έχουν αλλά δεν θέλου και οι άλλοι αυτοί που δηλώνουν θέλουν, παίρνουν φήμη και μετά φεύγουν.

Θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Υπάρχουν διαδικασίες και τις ακολουθούμε. Για τις μεταγραφές όπως είπαμε πρέπει να συμφωνήσουν οι ειδικοί και όταν συμφωνήσουν όλοι θα έρθουν ποδοσφαιριστές. Εγώ δεν ξέρω και δε θέλω να κάνω σκάουτινγκ. Δεν μπορώ να φέρω παίκτες που δεν θέλει ο προπονητής. Αυτό δε θα δουλέψει. Δεν καθορίσαμε μπάτζετ, αλλά είπαμε ότι αν χρειαστεί θα γίνει υπέρβαση. Όχι σπατάλες. Αν έχει αξία 30-40 χιλιάδων ο παίκτης θα αποκτηθεί. Ο Ιανουάριος είναι δύσκολη εποχή για να βρεις ποδοσφαιριστές που θέλεις. Ειδικά όταν θέλεις κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις. Όταν πιστεύουμε ότι το επίπεδο και η ποιόητα είναι ψηλά, σίγουρα είναι πιο δύσκολο να βρεις κάτι καλύτερο. Δεν θέλουμε παίκτες που δεν παίζουν στις ομάδες τους. Ξέρω ότι μιλάμε με πολλούς καθημερινά. Προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα. Το σίγουρο δεν θα φέρουμε παίκτες που δεν μπορούν. Είναι πίσω μας αυτές οι εποχές που φέρναμε 15 παίκτες τη χρονιά.

Ζήτησε παίκτες ο προπονητής και η διοίκηση είπε όχι;

Όχι. Είδαμε 200+ παίκτες, κρίναμε ότι 4-5 μπορούν να βοηθήσουν. Με κάποιους συζητάμε ακόμα. Αυτοί οι παίκτες περιμένουν μέχρι τις τελευταίες ημέρες.

Για τις μετοχές προς τον κόσμο προκειμένου ο κόσμος να ενημερώνεται πιο σωστά

Το συζητήσαμε αυτό. Είναι λάθος όμως να δώσουμε μετοχές. Σημερα μπορεί να θέλει, αλλά του χρόνου να μη θέλει. Η οικονομική κατάσταση να αλλάξει. Ο κόσμος μπορεί να συμμετέχει με την παρουσία του στο γήπεδο. Συνήθως, αυτό κάνουν οι φιλάθλοι παγκόσμια. Όπως ήρθα στην αρχή δεν ήθελα να ρισκάρω με λεφτά του κόσμου, έτσι θα κάνω και τώρα. Αν δεχόμασταν τα λεφτά τότε σήμερα ο κόσμος θα ήθελε αλλαγές και θα ήταν παραπάνω τα προβλήματα.

Όταν είπα έβαλα 18 εκατομμύρια και ρώτησαν πόσα πήρα, τα 18 εκατομμύρια είναι το έλλειμμα. Μεγάλο ποσοστό πήγε σε φορολογίες, στο σωματείο. Με απλά λόγια είμαι -18 εκατομμύρια από τότε που ανέλαβα.

Αν είναι πισωγύρισμα η φετινή πορεία

Σίγουρα είναι. Κάποιες ατυχίες για πολλούς λόγους. Στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ 11 παίκτες ήταν εκτός και αυτός ο αριθμός δεν είναι φυσιολογικός. Βάλαμε μια 11άδα που κέρδισε τον αγώνα. Μια ομάδα που έβαλε σε πολλές μεγάλες ομάδες δύσκολα και μας κέρδισε στον πρώτο γύρο. Όταν λέμε να έρθουν παίκτες, πρέπει να διώξουμε κάποιους. Δεν υπάρχει σιγουριά ότι αυτός που θα έρθει θα είναι καλύτερος από τον αντικαταστάτη του. Όταν βάλεις όλα τα δεδομένα κάτω, υπάρχουν κίνδυνοι να έρθουν νέοι παίκτες, αλλά και να διατηρήσουμε αυτούς που έχουμε.

Αν υπάρχει κάποιο νέο με την τράπεζα

Παρεξηγήθηκε αυτό με την τράπεζα. Η ανησυχία μου όταν υπογράψαμε τα συμβόλαια για αγορά τράπεζας ήταν αν θα υπήρχε πρόβλημα με την κυβέρνηση της Αμερικής. Ήταν ανησυχία αυτό, όχι πρόβλημα. Από τη στιγμή που δεν ξέρω σίγουρα, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ. Αν υπάρξει πρόβλημα, θα ψάξω λύσεις.

Οι σχέσεις με το Σωματείο

Πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στη συμφωνία, παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Θα το κοιτάξουμε.

Αν υπάρχουν σκέψεις για ιδιόκτητο γήπεδο και τι γίνεται με το Ηλίας Πούλλος

Ότι μας ζητούν για το Ηλίας Πούλλος το δίνουμε. Περιμένουμε για το προπονητικό κέντρο.

Για τον Λεωνίδα Παπαδάκη

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να λέω τους λόγους που φεύγει ή έρχεται κάποιος. Ήταν μια συλλογική απόφαση ότι θα έφευγε ο Λεωνίδας. Πάντα θα υπάρχει αυτό. Υπάρχει συνεχώς αξιολόγηση και αυτές οι αλλαγές θα γίνονται όποτε χρειάζεται.

Για την απογοήτευση του κόσμου

Όπως είναι ο κόσμος απογοητευμένος είμαστε και εμείς. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία ποιος είναι περισσότερο. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά μαθηματικά δεν τελειώσαμε. Δε θα μηδενίσω τη χρονιά πριν την ώρα της. Θα προσπαθούμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και θα δούμε στο τέλος. Εχουμε και το κύπελλο.

Τι λέτε για την εσωστρέφεια που λένε ότι υπάρχει

Όλοι βάζουν πολλές ώρες εφτά φορές την εβδομάδα για να γίνεται σωστά η δουλειά. Η πολιτική μας είναι ότι θα μιλάμε όταν πρέπει. Δεν πρόκειται να βγαίνουμε κάθε εβδομάδα με ανακοινώσεις για να δείξουμε κάτι. Και δεν είναι σωστό αν μάθει κάποιος κάτι να το ανεβάσει στα ΜΚΔ.

Για τον κ. Γρηγόρη που μετά την επίθεση που δέχτηκε είναι λίγο αποτραβηγμένος

Σίγουρα η επίθεση που έγινε στο σπίτι του Δημήτρη είναι πολύ λυπηρό. Όχι μόνο για τον Δημήτρη και το κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά για όλους. Κανένας δεν έκανε τίποτα μέχρι σήμερα. Είναι πολύ παράξενο για μένα που δεν μπορούν να τιμωρήσουν έναν από τους πολλούς που κάνουν βομβιστικές επιθέσεις.

Ο Δημήτρης βάζει περισσότερες ώρες τώρα από ότι πριν. Μιλάμε καθημερινά και με ενημερώνει για το τι γίνεται. Είναι λυπηρό που δέχεται επιθέσεις και επιμένουν πολλοί που τον κατηγορούν για βλακείες. Κανένας από τον οργανισμό της Ομόνοιας δε σταμάτησε να δουλεύει.

Αν νιώθει θιγμένος για την ακραία κριτική

Και ναι και όχι. 30-40-100 το κάνουν αυτό. Αν δουν τι κάναμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια και επειδή είμαστε 4οι τα μηδενίζουν όλα, τότε δε θα ασχοληθώ με αυτούς τους ανθρώπους.

Οι αποφάσεις που παίρνουμε δεν βασίζονται σε αυτά που γράφουν οι 40-50 που κάθονται στον καναπέ την ώρα που παίζονται τα παιχνίδια και προσπαθούμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Ξέρω τι κάνω και τι έκανα και είναι ικανοποιημένο για μένα. Δεν χρειάζομαι την έγκριση αυτών των ανθρώπων.

Για τις καταγγελίες που έκανε

Ότι μπορούσα έκανα. Από όσο γνωρίζω θα καταθέσει ο ερευνών λειτουργός την υπόθεση. Είναι ευθυνη του κράτος να πράξει αναλόγως.

Για το γεγονός ότι οι άλλες ομάδες έχουν επιθετική πολιτική

Δεν ξέρω ποια πολιτική είναι καλύτερη και πιο αποτελεσματική. Όταν νιώθουμε ότι αδικείται η Ομόνοια, κάνουμε ότι πρέπει να κάνουμε. Δεν κάνουμε παναϋρκα για να ευχαριστούμε τον κόσμο μας.

Αν η διοίκηση θα κάνει υπέρβαση για μεταγραφή

Η  τεχνική ηγεσία έκρινε ότι πρέπει να ενισχυθούμε και πήρε την έγκριση να προχωρήσει για έναν παίκτη που αξίζει τα λεφτά του. Δεν θα δώσουμε περισσότερα από αυτά που αξίζει. Πρέπει να βρούμε παίκτη με καλύτερη ποιότητα. Δεν βάζουμε χρονοδιαγράμματα. Η διοίκηση δεν κάνει κάτι περισσότερο από το να λέει ότι αν είναι σίγουρο ότι ένας παίκτης θα βοήθησει την ομάδα, έχει το ελεύθερο.

Αν  η ομάδα ήταν κοντά σε παίκτη;

Ναι. Είναι δύσκολος ο Ιανουάριος για μεταγραφές

Αν στα ονόματα είναι του Ακιντόλα

Μόνο στα σόσιαλ μίντια παίζει ο Ακιντόλα

Για την απόφαση με τη Δόξα

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι το παιχνίδι ήταν καθαρό και δε έβρισκε κάτι η επιτροπή. Ποτέ δεν προσπαθήσαμε να επηρεάσουμε ή να χειραγογήσουμε τον οποιοδήποτε. Η επιτροπή το πήρε πάρακατω και είπε υπήρξε αλλοιωση αποτελέσματος. Τους απαντήσαμε ότι έγινε πολλές φορές εναντίων της Ομόνοιας και αν πρέπει να τα αναφέρουν θα χάσουμε την ουσία

Για Σαρφό

Δεν θέλω να πω ονόματα. Αλλά για τον Ακιντόλα επειδή τράβηξε πολύ, έβαλα ένα τέλος.

Για τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται

Θα τα δούμε με την τεχνική ηγεσία όταν πρέπει

Αν θα συνεχιστεί η επένδυση στην ακαδημία

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερα από ότι σήμερα. Ο Μαρίνος είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή στην Ομόνοια. Υπάρχει ο Λοΐζος και πολλοί άλλοι. Θέλουμε να βγάλουμε πολλούς Μαρίνους. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε.

Για τον Λούφτνερ

Η απόφαση βγήκε το καλοκαίρι ότι δε θα συνέχιζε μαζί μας. Αυτή ήταν η απόφαση.

Αν το καλοκαίρι χάθηκε χρόνος με το γήπεδο και άλλα ανοιχτά ζητήματα. Πως κρίνετε τον προγραμματισμό;

Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν δυσκολίες με το ΓΣΠ και προσπαθούμε να λύσουμε αυτά τα προβλήματα, αλλά δε νομίζω να επηρέασε την ομάδα αυτό το θέμα. Τα γνώριζαν και γνωρίζαμε ότι θα είχαμε γήπεδο να παίξουμε. Όταν δουλεύουμε για μια αλλαγή προσπαθούμε να έχουν και το plan b. Όλοι στο Ηλίας Πούλλος γνώριζαν ότι είχαμε λύσεις.

Για το ιδιόκτητο γήπεδο

Προς το παρών δεν υπάρχουν σχέδια ή να που δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Αν βγει η απόφαση και υπάρξουν ευκαιρίες θα το ξεκινήσουμε. Η προσοχή μας είναι στο Ηλίας Πούλλος.

Πως κρίνει τον προγραμματισμό

Νιώθαμε ότι ο προγραμματισμός του καλοκαιριού θα βοηθούσε στην Ευρώπη και στην Κύπρο. Προσπαθήσαμε να έχουμε δυο 11άδες. Όταν θα τέλειωνε η Ευρώπη να είχαμε 22 παίκτες για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Όλα αυτά που νομίζαμε θα γίνουν, δεν έγιναν και υπάρχουν λόγοι που συνέβησαν αυτά. Είναι δύσκολη χρονιά για την Ομόνοια. Μέχρι χθες νομίζω παίξαμε 30 παιχνίδια. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι και προσπαθούμε να το γυρίσουμε.

Που μπορεί να τερματίσει η Ομόνοια;

Όσο πιο ψηλά γίνεται.

Είπατε ότι η εμπλοκή στην Ομόνοια στοίχισε 18 εκατομμύρια. Ποιος θέλει να χάσει τόσα χρήματα και να είναι εκεί αφού κρίνει ότι χάνει λεφτά.

Δεν είναι επιχείρηση η Ομόνοια. Το έμαθα σήμερα. Να κάνεις πρωταθλητισμό στην Κύπρο δεν πρέπει να περιμένεις πότε θα κάνεις λεφτά. Δεν το βλέπω ως επιχείρηση. Έχω την οικονομική ευχέρεια να το κάνω αυτό. Δεν μου αρέσει να χάνω λεφτά και αυτό προσπαθώ να κάνω, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Αν υπάρξει ενδιαφερόμενος για την αγορά της Ομόνοιας

Εξαρτάται ποιος θα είναι αυτός και μετά βλέπουμε

Αν υπάρχει στο μυαλό αν δεν βγει η Ομόνοια Ευρώπη;

Όπως στον πρώτο και στο δεύτερο χρόνο δεν ξέραμε αν θα βγούμε Ευρώπη. Όλη η προετοιμασία γίνεται στην αρχή της χρονιάς. Αν μιλάμε για να μη χάσουμε λεφτά πρέπει να μπούμε ομίλους, άρα ξεκινούμε με την ελπίδα ότι δε θα χρειαστεί να βάλω περισσότερα χρήματα από ότι έβαλα. Ο σκοπός είναι ο πρωταθλητισμός και η Ευρώπη κάθε χρόνο.

Για τον Κούσουλο

Μιλήσαμε χθες. Ελπίζουμε ότι από την επόμενη χρονιά θα μπορεί να μας βοηθήσει. Πάει καλά από ότι μου είπε.

Σήμερα το σωματείο και η εταιρεία είναι υγιής οργανισμοί. Η εταιρεία δε χρωστά σε κανέναν τίποτα. Αν δούμε που ήμασταν και που είμαστε.

Τι σημαίνει η Ομόνοια για εσάς

Δεν ασχολούμουν με το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αγάπησα την Ομόνοια και περισσότερο την Ομόνοια, εκτός τους 50. Το ίδιο και η οικογένεια μου. Νιώθουν την απογοήτευση και τον πόνο όταν δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα. Η Ομόνοια για μένα είναι ο κόσμος της. Όταν μιλάμε για έναν υγιή Ομονοιάτη, σήμερα πήγαμε να φάμε με τον Δημήτρη και πληρώθηκε ο λογαριασμός από έναν φανατικό οπαδό. Δεν ήθελε να μαθευτεί ποιος είναι και χωρίς να αναγνωριστεί. Αυτός είναι Ομονοιάτης.

Σε ποιο γκρουπ ανήκει ο Τζον Χριστοδούλου και αν τον ενδιαφέρει η πολιτική στην Κύπρο.

Το πρώτο δεν θα το απαντήσω. Έχει τέσσερα χρόνια που είμαι επαγγελματικά στην Κύπρο. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις στην Κύπρο λίγο παράξενες. Για κάποιο που είναι τόσα χρόνια στην Αμερική. Πρέπει να φτιαχτούν πολλά πράγματα στη χώρα. Δεν νομίζω ο Κυπραίος να με θέλει στην πολιτική. Θα χρειαζόμουν μπουλντόζα και δεν θα με ήθελαν.

Αν παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια της Ομόνοιας

Ναι εκτός και αν έχουμε προβλήματα στην τεχνολογία. Το 99% των αγώνων τους παρακολουθώ.

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

aekaelanorthosisapoelapollondoksaehtnikosparalimnisalaminaomonoiaolympiakospafossuperleaguelaligapremierseriea

POLLS

MC MEDIA NETWORK

MC MEDIA NETWORK

Τροχαίο ατύχημα στο Παραλίμνι. Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής

Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από ατύχημα στο Παραλίμνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, όταν κάτω από...

Στην Κύπρο ο γνωστός trapper Bossikan! Δείτε που βρέθηκε (photos)

«Απόβαση» στο νησί έκανε ο γνωστός trapper Ο γνωστός trapper βρέθηκε στο barbershop wizart. Στο κατάστημα τον περίμενε ο εξαιρετικός κομμωτής Λούκας Κογκορόζης, όπου...

Η Τσέλσι επιβεβαίωσε την πώληση του συλλόγου

Η πώληση της Τσέλσι φθάνει στο τέλος της. Οι «μπλε» επιβεβαίωσαν σήμερα (28/05), με σχετική ανακοίνωση, ότι το βράδυ της Παρασκευής (27/05), «προέκυψε οριστική...

Μαρία Κορτζιά: Ποζάρει με μπικίνι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (pic)

Στιγμές χαλάρωσης λίγο πριν γίνει ξανά μαμά Μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής τους διανύουν η Μαρία Κορτζιά και ο Πιέρος Σωτηρίου.  Η ραδιοφωνική παραγωγός...

Lifestyle

Υπό οκταήμερη κράτηση 32χρονος για σωρεία διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο

Η σύλληψη του 32χρονου έγινε κατορθωτή μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που έφθασαν στην Αστυνομία

Lifestyle

Τροχαίο ατύχημα στο Παραλίμνι. Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής

Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από ατύχημα στο Παραλίμνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, όταν κάτω από...

Η Τσέλσι επιβεβαίωσε την πώληση του συλλόγου

Η πώληση της Τσέλσι φθάνει στο τέλος της. Οι «μπλε» επιβεβαίωσαν σήμερα (28/05), με σχετική ανακοίνωση, ότι το βράδυ της Παρασκευής (27/05), «προέκυψε οριστική...

Τελικός Champions League 2022: Ο Τσιμίκας αποθεώθηκε ξανά από χιλιάδες οπαδούς της Λίβερπουλ (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας γνώρισε για μια ακόμα φορά την αποθέωση από τους οπαδούς της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League (28/05), οι οποίοι τραγούδησαν...

Παραδοχή του Ζουμά στο δικαστήριο ότι χτύπησε τη γάτα του!

Ο Κουρτ Ζουμά, κατηγορούμενος για δύο αδικήματα βάσει του νόμου περί προστασίας των ζώων, παραδέχθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου ότι κλώτσησε και χτύπησε τη γάτα...

Advertorials