Ακόμη ένα κακό βράδυ για την ΑΕΛ, που δέχτηκε την τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, κάτι που μεγάλωσε τον προβληματισμό και την απογοήτευση στο κίτρινο στρατόπεδο.
Εκεί που όλοι πίστεψαν ότι με την έλευση του Τσέντομιρ Γιανέφσκι και τα συνεχόμενα θετικά αποτέλεσμα, η ομάδα θα συνεχίσει στην ανοδική πορεία, ήρθαν αυτές οι αποτυχίες που πήραν ξανά πίσω την ΑΕΛ.
Η ομάδα εκεί που κοίταζε την πρώτη εξάδα και τα ψηλά της βαθμολογίας, πλέον είναι αναγκασμένη να βλέπει προς τα κάτω, διότι έχουν μειωθεί οι αποστάσεις.
Στον αποψινό αγώνα, η ΑΕΛ παρουσίασε δύο πρόσωπα. Ένα κακό πρώτο μέρος, αντέδρασε στην επανάληψη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.
Φάνηκε ξεκάθαρα η έλλειψη ποιότητας που υπάρχει στην μεσοπεπιθετική γραμμή και δεν είναι τυχαίο ότι η ΑΕΛ δημιούργησε κάποια πράγματα όταν μπήκε στο γήπεδο ο Μιραλάς.
Αυτό δεν είναι κάτι που διορθώνεται άμεσα και μέχρι τον Γενάρη η ΑΕΛ θα πρέπει να συμβιβαστεί με αυτά τα δεδομένα.
Από την άλλη, η νέα απώλεια, μεγάλωσε τις αντιδράσεις του κόσμου και η ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα άρχισε να «μυρίζει μπαρούτι».
Επιρρίπτουν ευθύνες στην διοίκηση, για τις επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι και όπως αντιλαμβάνεστε το κλίμα δεν είναι το καλύτερο.
Συνεπώς, ο κόσμος απαιτεί να βλέπει την ομάδα του να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί τίτλους. Από την στιγμή που δεν το βλέπει αυτό, είναι λογικό να αντιδρά.