Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γεωργίας αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη εθεωρείτο ο Τζάνο Ανανίτζε. Μάλιστα αρκετοί πίστευαν ότι θα ξεπεράσει τον Γκεόργκι Κικλάτζε ωστόσο δεν έκανε ποτέ το μεγάλο μπαμ καθώς κάποιοι τραυματισμοί τον επηρέασαν.
Πριν από μια δεκαετία ο Ράφα Μπενίτεθ της Λίβερπουλ και ο Αρσέν Βενγκέρ της Άρσεναλ “μονομάχησαν” για να αποκτήσουν τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της Ανόρθωσης…χωρίς ωστόσο να το πετύχουν.
Μεγάλο εμπόδιο ήταν η Σπάρτακ Μόσχας η οποία ζητούσε αρκετά χρήματα και δεν ήταν να παραχωρήσει με μεγάλη ευκολία τον Γεωργιανό ποδοσφαιριστή.
Μπορεί κάποιοι να θεωρήσουν υπερβολικά τα πιο πάνω γραφόμενα, ωστόσο όταν το γράφει η έγκυρη dailymail, τότε η πληροφορία είναι 100% επιβεβαιωμένη.